Tuotteet hakusanalla tukholman franssi (49)

Calissons Provencesta - Calissons-makeiset Provencesta

Calissons Provencesta - Calissons-makeiset Provencesta

Provençelainen calissonimme valmistetaan kattilassa perinteisin menetelmin. Tämä soikea herkku, jonka päädyt ovat terävät, tarjoaa kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren maut, ja sen muoto antaa sille omaleimaisuutensa. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen! Tiedätkö, mistä Calisson de Provence on peräisin? Calisson on yksi 13 provençelaisesta jouluherkusta. Se tunnetaan parhaiten Aix-en-Provencen kaupungin symbolina. Calissonin ympärillä on useita legendoja, mutta tunnetuin niistä juontaa juurensa 1400-luvulle, kuningas René d'Anjoun, viimeinen Provençan kreivi, on tarinan keskiössä. Hänen sanotaan pyytäneen makeistekijää valmistamaan makeisen vaimolleen, Jeanne de Lavalille. Kun hän vihdoin hymyili, yksi hänen sukulaisistaan sanoi: Di calin soun ("Nämä ovat halauksia"). Calisson syntyi.
Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

ALKUPERÄ - TERROIR Makea Valkoviini Bordeaux'sta Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen. VIININ VALMISTUS Korjattu täydellisessä kypsyydessä Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä Kypsytetty tankeissa RYPSILAJIT 100% Sémillon MAISTELUMUISTISET Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentti Kun Reclusin perhe oli asettunut Château Pichon Bellevueen vuonna 1880, he viljelivät vain 2 hehtaaria maata monokulttuurissa. Siitä lähtien tila on kehittynyt jatkuvasti: aikaisemmin viinin myynti tapahtui tynnyrissä Bordeaux'n torilla, kunnes ensimmäinen pullotus Châteaussa tapahtui vuonna 1982. Nykyään Laurent jatkaa luonnollisesti vanhempiensa, Christianen ja Daniel Reclusin, työtä, kiinnittäen erityistä huomiota 50 hehtaarin viinitarhojen hoitamiseen perinteiden ja perhearvojen mukaisesti, tuoden samalla modernin kosketuksen. Hänen työfilosofiansa on aina ollut suuntautunut ennaltaehkäisevään ajatteluun pikemminkin kuin parantavaan, mikä mahdollistaa järkevän maatalouden soveltamisen, joka perustuu säännölliseen sademäärän seurantaan. Rypälelajikkeet: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) tuottaja: Reclusin perhe Vayres'ssä (33870) Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pakkauksen laatikko - 2015
Burgundin Côte Chalonnaise

Burgundin Côte Chalonnaise

Pinot Noir on ainoa rypälelajike, jota viljellään tätä viiniä varten. Viinitarhat sijaitsevat Buxyn ja Saint Gengoux le Nationalin välillä, ja ne ovat yleensä keskikokoisilla rinteillä. Maaperä on matalaa ja ilmavaa. Alueet ovat erittäin kivisiä, mikä on ihanteellista Pinot Noirille. Kesäkaudella kivet säilyttävät lämpöä ja luovuttavat sen viinille. Nämä kivet nopeuttavat siten rypäleiden kypsymistä. Sen rypäleet tulevat Côte Chalonnaise -alueen savi-kalkkikivimaista, joissa kalkkikivi on hallitsevana. Rinteet ovat loivia ja suuntautuvat itään ja kaakkoon. Kypsytys Viinin valmistus alkaa teräksisissä säiliöissä, minkä jälkeen se siirretään tammitynnyreihin. Kypsytysaika tynnyrissä vaihtelee vuosikertojen mukaan. Viinin luonne Kaunis punainen väri, kirkas, rubiinin sävyillä, tuoksu avautuu Pinot Noirin tyypillisillä punaisilla hedelmillä (mustaherukka, kirsikka, viinimarja) savuisilla, humusmaisilla ja joskus eläimellisillä vivahteilla. Rikas ja monimutkainen, sen rakenne on tiivis pehmeiden ja eleganttien tanniinien päällä. Kaunis tasapaino. Ruoka- ja viiniparitukset
Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma. Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla. Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb 12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb Happamuustaso: 5° Jäännösalkoholi: <0,5°
Château Tourril

Château Tourril

Siirtymässä luomuviljelyyn. Yökeräys. Fermentointi lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä, puristus. Kypsytys lämpötilasäädellyssä teräksisessä säiliössä, kypsytys leesien päällä, tekninen korkki korkista. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Vaaleanpunainen väri, vaaleanpunaisia heijastuksia. Nenä Hedelmäinen, intensiivinen, hienovaraisia sitrushedelmien aromeja, kevyitä tuoreiden hedelmien aromeja. Suuhun Aromikas, runsas, laaja, kevyitä ruusun sävyjä, kevyitä sitrushedelmien sävyjä, runsaita kirsikan sävyjä, elegantit tanniinit, hienot tanniinit, rasvaiset tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, hyvä intensiivisyys, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Kylmät alkupalat, grillatut katkaravut, grillatut punaiset lihat, aasialaiset erikoisuudet, marjajälkiruoat Väri: Vaaleanpunainen Rypälelajike: Cinsault, Grenache Alkoholi: 13% Tilavuus: 300 cl (Pullo)
Rhum Foursquare 2010 - 12 vuotta - Cask Strength

Rhum Foursquare 2010 - 12 vuotta - Cask Strength

Rhum Foursquare 2010 – 12 vuotta – Brut de fût – 0,5 litran pullo Brut de fût | 63° | melassi Single cask | bourbon tynnyri Tislausvuosi: 2010 Trooppinen kypsytys 12 vuotta | dynaaminen 2 kuukautta Alkuperä: Barbados (Länsi-Intia) Tuottaja: Foursquare tislaamo Maistelumuistiinpanot: Erittäin voimakas tuoksu kaadettaessa, vaniljaa ja mausteseosta. Erittäin hyvä alkoholinen integrointi, avautuessaan frangipane ilmestyy tuomaan lisää herkullisuutta. Suussa on voimakkaasti esillä vanilja yhdistettynä panelaan, ensimmäisen maun jälkeen pähkinähedelmien makua, kuten mantelia ja kuivattua aprikoosia. Erittäin pitkä jälkimaku. Loppu aluskasvillisuuden sävyissä. Tätä Rhum Foursquare 2010:ta on kuljetettu purjehtien Gallantilla keväällä 2022.
Cocktailit - Cocktail La Piña

Cocktailit - Cocktail La Piña

Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä. NOTA BENE : Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään. Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen. Aste; 14,6% alk. Ainesosat: Maison Ferrandin rommi Maatalousrommi Ranskalainen kookoslikööri Kookosvesi Ranskalainen ananas-siirappi Itse valmistettu hapottaja
Venäläinen Nukke

Venäläinen Nukke

honeybush*, rooibos*, vihreä rooibos*, appelsiininkuori*, sitruunankuori*, sinililjan terälehdet*, bergamotti eteerinen öljy, kehäkukkakukat*, luonnollinen bergamottimaku. *Tuotteet, jotka ovat peräisin luomuviljelystä Viite: RECCOMM104
Beaujolais-viinit

Beaujolais-viinit

Le Domaine de Gry-Sablon ja Vins Dominique MOREL tuottavat useita Beaujolais'n viinialueen appellaatioita: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Beaujolais'n alueen johtava tila, etsimme vakavia maahantuojia eri maista, joissa emme vielä ole jakelussa.
Punaviini - Château Lancyre

Punaviini - Château Lancyre

TERROIR Lancyren linna on viinitila, joka sijaitsee Etelä-Ranskassa, Languedoc-alueen poikkeuksellisella terroirilla, ja Pic Saint Loupin arvostettu appellaatio on nyt saanut "Cru"-statuksen Languedoc-alueella! Tänä päivänä tila kattaa 78 hehtaaria viinejä, jotka sijaitsevat tuoksuvassa pensaikossa monimuotoisella terroirilla, joka voi tarjota erittäin hyvän valikoiman viinejä (punaisia, valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKATIO Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2018 Culture: Perinteinen Cépage: Cabernet Merlot Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) Références: Hopeamitali
Valkoviini - Crémant De Loire Château Du Breuil Luomu - VALKOVIINI

Valkoviini - Crémant De Loire Château Du Breuil Luomu - VALKOVIINI

Rypäle: 60 % chenin, 40 % chardonnay. Maa: Vihreät liuskekivimäiset maaperät purppurapisteillä liuskekivialustalla. Leikkaus: Guyot Poussard -leikkaus. Työ: Huolellinen silppaus, mekaaninen lehtien poisto. Viinitarha hoidetaan luomuviljelyssä. Maaperän hoitotoimenpiteet toteutetaan tarkasti mikrobiologisen elämän kunnioittamiseksi. Kasvinsuojelu perustuu kasvien tarkkaan havainnointiin ja nopeaan reagointiin. Sadonkorjuu: Käsin 20 kg ilmastoiduissa laatikoissa. Rypäleet lajitellaan huolellisesti viinitarhassa, kullanvärisen vaiheen alussa, ja ne ovat täysin homeettomia. Viininvalmistus ja kypsytys: Ilmapuristus jaettu. Vain cuvée-ytimet säilytetään. Lehtien ja varren osat poistetaan. Alkoholi- ja malo-laktinen fermentaatio teräksisessä säiliössä. Tarjoilulämpötila: 8-10 °C
Château Simone - Palette - Rosé 2022

Château Simone - Palette - Rosé 2022

Mikä upea gastronominen rosé Château Simonelta! Sen tumma ja lohenvärinen väri ennustaa, että tämä on luonteenomainen viini, joka on tarkoitettu ruokapöytään. Tässä yhdistyvät herkulliset ja intensiiviset punaiset hedelmäiset aromit (kirsikka, mansikka) pehmeiden mausteiden (vanilja, kaneli) sekä kukkaisen vivahteen, joka kehittyy ruusuksi. Kaikki on upeasti jäsennelty suussa sulavalla mineraalisella rakenteella sekä kevyellä tanniinirakenteella. Tämä viinipullo on nautittavissa nuorena, mutta se säilyy myös erinomaisesti kellarissa. Mausteinen ja voimakas puoli korostuu entisestään, mikä tuo suurta iloa lajin ystäville. Yksilöllinen rosé! Tilavuus: 75cl Tyyppi: Roséviini Rypäleet: 45% Grenache, 30% Mourvèdre AOC: Palette Säilytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2032 asti Tarjoilulämpötila: 10-12°C
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Punaviinimme käyvät läpi fermentaation 25°-30°C lämpötilassa termoreguloiduissa teräksisissä säiliöissä. Käytämme puolivälin dekantointia paremman uuton saavuttamiseksi marjan ja mehun välillä, minkä jälkeen uutto tapahtuu hitaammin. Seuraavaksi on 8 päivän jälkifermentaatio. Ilmaisuvoimainen tuoksu, jossa on mausteita, paahteisuutta, vaniljaa ja mustia hedelmiä, jotka yhdistyvät kauniiseen tanniiniseen rakenteeseen, pehmeään, lakritsiseen ja kirsikkahillokkeeseen. Kaunis viini, joka ilahduttaa meitä heti, kun se on ollut karahvissa 10-12 tuntia. Sopii nautittavaksi paistetun lihan tai kovien juustojen kanssa. Tuote: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Pinta-ala: 30 ha Näkö: kaunis syvä rubiininpunainen väri
Sinappi viinirypälemehulla - 110 g lasipurkki

Sinappi viinirypälemehulla - 110 g lasipurkki

L'artisan Popol Viinirypälemehusta valmistettu sinappi. Ainesosat: viinirypälemehu, sinapinsiemenet, vesi, etikka, suola, sokeri, mausteet, antosyaaniväri, natriumbisulfiitti (säilöntäaine).
ANJOVISLAATIKKO EXTRA VIRGIN ÖLJYSSÄ "LA BONNEMER" 69 g - LUONNONMUKAISET TUOTTEET

ANJOVISLAATIKKO EXTRA VIRGIN ÖLJYSSÄ "LA BONNEMER" 69 g - LUONNONMUKAISET TUOTTEET

ANJOVISPURKKA EKSTRA NEITSYÖLJYSSÄ "LA BONNEMER" 69 g HAUDUTETTU
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Rypäleet korjataan käsin. Tähän Cuvéehen käytämme vain parhaiden vuosikertojen ensimmäisiä puristuksia. Viini kypsyy tynnyreissä vain ensimmäisen alkoholikäymisen aikana. noin 3 kuukautta, jonka jälkeen se pullotetaan toista käymistä varten toista käymistä varten hienojen kuplien luomiseksi. Viiniä kypsytetään sitten lankuilla vähintään 1 vuoden ajan optimaalisen laadun saavuttamiseksi. Ruoka- ja viiniparitukset: Blanc de Blancs on ihanteellinen kumppani aperitiiveille tai yksinkertaisesti grillatulle kalalle. yksinkertaisesti grillatulle kalalle tai paistetulle vasikanlihalle oliivien kanssa. Aromit & Maut: Tässä Crémant de Bourgogne -viinissä on vaaleankultainen väri hienoilla kuplilla. sitruunamaisilla vivahteilla. Sitruuna ja limetti hallitsevat ja tuovat mukanaan ihanaa raikkautta kielelle. raikkautta kielellä. Maaperän savi-kalkkikivipitoisten rypälelajikkeiden tuoma mineraalisuus, tuottaa tälle viinille vankan monimutkaisuuden, joka viehättää niitä, jotka rakastavat löytää uusia asioita.
Aito Parranajopaketti - Kosmetiikka

Aito Parranajopaketti - Kosmetiikka

Tässä puulaatikossa löydät ranskalaista tammipuusta valmistetun turvallisen partakoneen, joka on käsitelty pellavaöljyllä vedenkestävyyden takaamiseksi. Tämä kaunis perinteinen partakone on PEFC-sertifioitu ja se on peräisin ekologisesti hoidetuista metsistä. Mukana on 10 ruostumatonta terää platina viimeistelyllä sekä vihreän teen - sitruunan tuoksuinen kiinteä partavaahto. Sopii kaikille, partakoneemme ja kiinteä partavaahtomme ovat unisex ja niitä voidaan käyttää sekä keholla että kasvoilla :) Ainesosat Kiinteän partavaahdon koostumus: Syyskuusta 2017 alkaen uusi ISO 16128 -standardi on määrittänyt menetelmän luonnollisten, luonnollisista lähteistä peräisin olevien, biologisten ja biologisista lähteistä peräisin olevien indeksien laskemiseksi. Tämä yhteinen viitekehys mahdollistaa kaikkien merkkien vertailun samalla pohjalla. Kiinteän partavaahdon osalta, riippuen toimituksista, tämä prosenttiosuus vaihtelee 80,8 %:sta 85,12 %:iin, ja tiedämme, että työskentelemme aina tämän prosenttiosuuden maksimoimiseksi.
Soissons Luomuoliivi Saippua - Saippuat

Soissons Luomuoliivi Saippua - Saippuat

Toisin kuin Marseille-saippua, Soissons-saippua on kylmäsaippuoitu saippua, kuten Kastilian saippua. Kylmäsaippuointi on ikivanha menetelmä, joka käyttää vain vähän energiaa. Ne ovat ylipainoisia ja rikkaita luonnollisesti saippuoinnin aikana syntyvää kasviglyseriiniä. Paino: 0,1 kg Mitat: 7 × 5,5 × 2,8 cm
ATOPITEC SPRAY

ATOPITEC SPRAY

Atopitec-suihke Anti-itching-suihke, joka sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia, on kehitetty kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Huolellisesti valitut vaikuttavat aineet (glykyrritsiinihappo, bisabololi, hydrolysoitu Caesalpinia Spinosa -kumihartsia, Caesalpinia Spinosa -kumihartsia) tarjoavat välitöntä helpotusta kutinaan, rauhoittavat ihoasi ja lievittävät ärsytystä. Lakritsijuuriuute - palauttaa epidermiksen luonnollisen suojabarrierin - vähentää punoitusta Kamomillauute - rauhoittaa ärsytystä - antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia Pantenoli - kosteuttaa intensiivisesti - edistää ihon uusiutumista Luomu hamppuöljy - lievittää kutinaa - estää ihon kuivumista ja toistuvaa kuivumista Tilavuus 100 ml Käyttöohjeet Suihkuta iholle 15 cm etäisyydeltä. Odota, kunnes se on täysin imeytynyt. Käytä aina tarpeen mukaan. Suositellaan myös hyttysenpuremiin ja auringonpolttamiin. Dermatologisesti testattu.
BORDEAUX - PUNAVIINI

BORDEAUX - PUNAVIINI

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Choudor Lardons

Choudor Lardons

Kypsennetty hapankaali CHOUDOR, pekonipaloja 5 ja 1 kg:n pussissa (muita kokoja on myös saatavilla) (Hapankaali on kypsennetty sous-vide, ankkaöljyllä, joka tuo tuotteeseen pyöreyttä, ja pekonipalat, jotka antavat kevyen savustetun maun) Hinta(t): 5,70€/kg kahdelle 6x1kg laatikolle toimitettuna. 5€/kg kolmelle 6x1kg laatikolle toimitettuna.
Perinteinen Menetelmä Brut

Perinteinen Menetelmä Brut

Perinteinen Brut-menetelmä Rypälelajike: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Ruokapari: Aperitiivina.
Olut Shampoo

Olut Shampoo

Hyödyt: Oluen ansiosta tämä shampoo on erittäin rikas ravitsevista aktiivisista ainesosista. Se on tehokas poistamaan saasteiden aiheuttamia myrkkyjä, ravitsee hiuskuituja ja helpottaa selvittämistä, mikä antaa vahvistetut, joustavat ja kauniin kiiltävät hiukset. Tämä shampoo on hellävarainen hiuksille, ja se on samalla jätteen vähentävä, ekologinen ja luonnollisista (kasvi- tai mineraaliperäisistä) ainesosista valmistettu. Lisäksi sen kiinteä muoto tekee siitä erittäin käytännöllisen matkustamiseen.
Roquefort- ja Timjami-Keksit 150G - KEKSI

Roquefort- ja Timjami-Keksit 150G - KEKSI

Ainesosat: Ranskalainen vehnäjauho, voi, vehnälese, 14.32% roquefort (raaka lampaanmaito, suola, juoksute, maitohappobakteeri, penicillium roqueforti), suola, 0.22% timjami. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 1999 Kj, 480 Kcal, rasvaa 34g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 24g, hiilihydraatteja 36g, josta sokeria 0.9g, proteiinia 7.6g, suolaa 0.68g.
Roussillon Suola "L'Exotique" - Viite: 00TGFSLDM

Roussillon Suola "L'Exotique" - Viite: 00TGFSLDM

Sel du Roussillon "L'Exotique" koostumus: Välimeren suola (Gruissan), Massalé ja tulinen chili. Käsityönä valmistettu Sel du Roussillon. Tämä luonnollinen suola on todellinen ravintoaine, joka sisältää kaikki sen hivenaineet, zooplanktonin ja fytoplanktonin, eikä kuten tavalliset suolat, pelkkä makuaine. Tässä suolassa ei ole lisätty mitään, eikä siitä ole poistettu mitään. Lasipurkki 140g
Lutin - SODAS

Lutin - SODAS

Kuinka tuoda Sprite-pulloja 0,85 cl tukkumyyntinä? Se on helppoa Chutyptm:n kanssa, joka on PGC-asiantuntija ja ELDPH:n koko alueen tuontiyritys, kansainvälisten brändien toimittaja. Tuo Sprite-pullosi 0,85 cl suurissa erissä vähittäiskauppaa varten. Chutyptm tarjoaa nämä 0,85 cl Sprite-pullot Ranskan edullisimpaan hintaan. Tutustu 4500 PGC-viiteemme kattavalla verkkosivustollamme EAN:5449000275547 UGS:PET-Sprite-0.85L Kategoriat:Juomat, Limonaadit Tunnisteet:Juomat, Limonaadit
TRUFFELI – 17°

TRUFFELI – 17°

Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä. Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä. Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Hajuvesi - MONT ST. MICHEL

Hajuvesi - MONT ST. MICHEL

0032 AMBREE AUTHENTIQUE 250ML UAN:3050070000032